Therapievormen

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.  Dit kan zijn door pijnklachten, maar bijvoorbeeld ook door verminderde kracht, stijfheid of moeite met het coördineren van het bewegen.

Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen, oefeningen en fysiotherapeutische technieken streven we een zo optimaal mogelijk bewegend functioneren.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Bij Fysiotherapie Kristal  hebben we de beschikking over diverse specialisaties en therapievormen:

Groepslessen

Bij Kristal Fysiotherapie kunt u naast fysiotherapie ook terecht voor groepslessen en cursussen. Onze activiteiten op dit gebied kenmerken zich door een gepassioneerde en brede benadering.

Al onze groepslessen en cursussen worden verzorgd door gecertificeerde en gekwalificeerde professionals.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in ons totale programma.

group+yoga+class+meditation
Jade-Thermal-Massage-Bed-to-Cure-Neck-and-Back-Pain

Massagebedden

De gebruikelijke thermische massage-apparaten masseren de rug, maar de nek en de schouderbladen worden onvoldoende gemasseerd.

Na lange onderzoek en tests heeft Kristal Fysio het beste massagebed voor onze patiënten gevonden, zodat de nek en schouderbladen adequaat worden behandeld. Dit zijn juist het meest gespannen gebieden als gevolg van stress. Het bed is zo ontworpen dat tijdens de massage, permanent de nek-, rug- en beengebieden worden gemasseerd.

Een technische verbetering van onze bedden zijn de Jade stenen. Ze hebben een betere werking, waarbij de rolverdeling tussen de schouderbladen juist is verdeeld, wat voor betere resultaten zorgt.

 

Manuele Therapie

Door onze revolutionaire aanpak, zijn onze fysiotherapeuten in staat om u van uw klachten af te helpen. Door onze speciale massagetherapie, verbeteren wij uw beweeglijkheid en verminderen uw pijn. Als aanvulling op de fysiotherapiebehandeling bieden wij u onze thermische behandelbed geheel vrijblijvend aan. Verwijzing van een arts is niet nodig.

Bij ons werken 2 fysiotherapeuten in de praktijk. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid, mogelijkheden en een betere kwaliteit van het dagelijks leven.

Aroma Therapy